Pumper

På denne side finder du vores udvalg af kvalitetssikre cykelpumper og tilbehør. Her finder du effektive og pålidelige cykelpumper i alle størrelser. I vores sortiment finder du både fodpumper, smarte minipumper, du kan have med på farten, samt klassiske cykelpumper, der bruges i hånden.

Du finder også essentielt tilbehør såsom trykluftsmålere, multiværktøjer og luftpatroner. En cykelpumpe er et essentielt værktøj til alle, der ejer en cykel. Har dækkene det rette lufttryk, vil du opleve, at din cykel kører som en drøm.

22 vare(r)
Udsalg
10 STK. CO2 LUFTPATRON 16 G. MED GEVIND
Specialpris 100,00 kr
Pris: 160,00 kr
Udsalg
SPECIALIZED AIR TOOL ROAD SORT
Specialpris 289,00 kr
Pris: 319,00 kr
SPECIALIZED CO2 TRIGGER
Udsalg
SPECIALIZED AIR TOOL FLEX SORT
Specialpris 289,00 kr
Pris: 359,00 kr
Udsalg
SPECIALIZED AIR TOOL MTB
Specialpris 279,00 kr
Pris: 319,00 kr
MINIPUMPE CNC POLERET ALU
FODPUMPE SPECIALIZED SPORT
Udsalg
FODPUMPE PRO TOURING - 160PSI
Specialpris 199,00 kr
Pris: 299,00 kr
Udsalg
AIRTOOL MTB MINI PUMPE
Specialpris 249,00 kr
Pris: 279,00 kr
Udsalg
TRYKLUFTSMÅLER DIGITAL
Specialpris 149,00 kr
Pris: 179,00 kr
Udsalg
FODPUMPE JENSEN
Specialpris 199,00 kr
Pris: 349,00 kr
Udsalg
PUMPE SKS VX 3
Specialpris 49,00 kr
Pris: 59,00 kr
OSRAM MINI KOMPRESSOR 2000
PRO CO2 PUMPE MICRO
Udsalg
FJEDERGAFFEL PUMPE GIYO
Specialpris 299,00 kr
Pris: 499,00 kr
SPECIALIZED AIR TOOL CO2 MTB
Udsalg
TUBELESS PUMPE TOPEAK FOD JOWBLOW BOOSTER
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.249,00 kr
22 vare(r)

En uundværlig del af værktøjskassen

Uden luft i dækkene, kører cyklen ikke. Derfor er en god cykelpumpe et vigtigt værktøj i cykelkassen. Har din ventil været lidt utæt, eller har du blot brugt cyklen længe, er der brug for ny luft i dækkene. At pumpe et cykeldæk tager ikke mange minutter, og forskellen er markant at mærke, når du er flyvende på cyklen igen.

Med de forskellige cykelpumper i vores sortiment, er det muligt at vælge præcis den pumpe, der passer til dine præferencer. En fodpumpe er let og behagelig at bruge, men den fylder til gengæld mere end en traditionel håndpumpe. En minipumpe er smart at have med på farten, skulle du få brug for den, så du aldrig skal køre på flade dæk.

Jensen Cykler – alt i cykeludstyr

Hos Jensen Cykler byder vores store sortiment på alt, du kunne ønske dig i cykeludstyr. Vi forhandler ikke blot værktøj, men også udstyr til alle former for cykelejere. Se bl.a. vores store udvalg af barnestole, de smarte cykelcomputere med GPS eller pladssparende cykelophæng. Mangler du en ny cykelslange, en god cykelhjelm eller måske en helt ny cykel, så har vi alt, du har brug for.

Vores webshop gør det nemt og hurtigt at handle cykeludstyr, så du endnu hurtigere kan komme på cyklen igen.

Vi fører alle markedets bedste mærker, så du kan få kvalitetsudstyr til billige priser. Du kan også finde os på vores professionelle cykelværksted i Aarhus, hvor vi har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af cykler. Om end det et serviceeftersyn eller mere omfattende reparationer, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe.

Kontakt os hurtigt og nemt

Hos Jensen Cykler sætter vi stor pris på vores kunder. Vores store erfaring inden for alt, der omhandler cykler, hjælper os med at vejlede og hjælpe, hvor der er brug for det. Skulle du have spørgsmål til en vare i vores sortiment, spørgsmål til din ordrer eller noget helt tredje, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan nemt udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Udover den gode service har vi altid hurtig levering på 1-2 hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig!