Tasker

Gå på opdagelse i vores store sortiment af lækre og smarte cykeltasker i alle størrelser og former. Vi forhandler cykeltasker i bedste kvalitet og design, så du altid kan have de mest essentielle ting med på farten, når du har brug for det. Du finder her cykeltasker til alle formål, pendler tasker, bike-packing, eller til cykel ferien, vi har cykeltasker til både front- og bagmontering, samt sadeltaske, du kan med fordel bruge vores nemme filtreringsmenu på websidens venstre side, hvis du leder efter noget helt bestemt. Vi forhandler markedets bedste og mest populære mærker som f.eks. det tyske Ortlieb, Klickfix og PRO m.fl. Vi garanterer, at vi har lige den cykeltaske, du står og mangler – også til den bedste pris.

pr. side

Varer 1-36 af 131

Faldende orden
Side
pr. side

Tysk kvalitet med 5 års garanti

Et af vores mest populære og mest købte mærker er cykeltasker af det tyske mærke Ortlieb. Ortlieb er især velkendt og vellidt på grund af deres høje kvalitet og gode design. Ortlieb tasker skiller sig ud ved at tilbyde 100 % vandtætte tasker, der er yderst nødvendige som cyklist i det danske vejr. Derudover ydes der 5 års garanti på Ortlieb cykeltasker, hvilket værner om den gode kvalitet. Der er ingen tvivl om, hvad der gør Ortlieb tasker så populære, og de har helt sikkert også en taske, der passer til dine formål og ønsker.

Cykeltasker til ethvert formål

Hos jensencykler.com er du sikker på at finde alt, du har brug for til både dig og din cykel. Vores cykeltasker kan inddeles i mange kategorier, for der findes et væld af formål til en smart cykeltaske. Om du er praktisk cykelpendler med brug for lidt ekstra udstyr som f.eks. skiftetøj eller andet, kan du med fordel montere en taske både for- og bagpå cyklen, så du har ekstra opbevaringsplads uden at belaste ryggen. Disse tasker er også geniale til indkøb, og du kan nemt komme hjem med hele æg hver gang. Du finder også sadeltasker til montering under sadlen, der fungerer godt for cykelrytteren og motionisten, der med fordel kan have en ekstra slange, lappegrej og førstehjælpsudstyr med, hvis uheldet skulle være ude. Er du til den helt klassiske rygsæk, har vi også et fantastisk udvalg af disse.

Hos Jensen Cykler er der altid hjælp at hente

Vores kæmpestore lager og brede sortiment sikrer, at der altid er hjælp at hente, når du står og mangler noget til enten dig selv eller din cykel. Vi forhandler udstyr og tilbehør til ethvert formål og efter enhver smag, så alle kan få lige præcis den cykeloplevelse, de drømmer om og elsker. Vi er vilde med cykler, og alt der følger med, så derfor står vores dygtige og erfarne personale altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål. Her kan du nemt og sikkert komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular. Vores gode service strækker sig ikke blot til vores mange og kvalitetsrige varer, men også vores hurtige og gode levering. Vi har altid hurtig levering på 1-3 hverdage!