KÆDE SHIMANO HG601 11 SPEED

Shimano
Tilbudspris 199,00  DKK Førpris 289,00  DKK
  • Kompatibel med alle Shimano 11 speed grupper ✓
  • 116 led for optimal ydeevne ✓
  • Quick-link medfølger for nem montering ✓

Præsenterer KÆDE SHIMANO HG601 11 SPEED - din pålidelige partner til alle Shimano 11 speed grupper. Denne kæde har 116 led, der sikrer en glidende og effektiv kørsel. For din bekvemmelighed medfølger der en Quick-link til nem og hurtig montering.

Shimano HG601 11-speed kæde: Din pålidelige partner til cykling

  • Kompatibel med alle Shimano 11 speed grupper
  • 116 led for optimal længde og fleksibilitet
  • Quick-link medfølger for nem installation
  • Stål

Shimano HG601 11-Speed kæde er designet til at give dig en problemfri og effektiv cykeloplevelse. Denne kæde, som er kompatibel med alle Shimano 11-speed grupper, er din ideelle løsning til en pålidelig og holdbar cykelkæde. Med dens 116 led får du den nødvendige længde og fleksibilitet til at håndtere forskellige cykelforhold.

Stål

Denne kæde er lavet af stål, hvilket sikrer dens holdbarhed og styrke. Stål er kendt for sin styrke og modstandsdygtighed mod slid, hvilket gør det til et ideelt materiale til cykelkæder. Dette giver dig en kæde, der kan modstå de mest krævende cykelforhold og give en langvarig ydeevne.

Kompatibilitet med alle Shimano 11-speed grupper

En af de bemærkelsesværdige træk ved denne kæde er dens universelle kompatibilitet med alle Shimano 11-speed grupper. Dette betyder, at du kan bruge denne kæde med enhver Shimano 11-speed gruppe uden bekymringer om kompatibilitetsproblemer. Dette giver dig friheden til at blande og matche dit cykeludstyr, som du ønsker, for at opnå den optimale cykeloplevelse.

Se et udvalg af lignende produkter i kategorien Kæde.

Specifikationer
Kæde Type11 speed