ABSOLUTE BLACK HOT MELT CHAIN WAX - KÆDEVOKS

absoluteBLACK
259,00  DKK

Denne kædevoks fra Absolute BLACK er flydende ved påføring og næsten størkner når det kommer på kæden. Voksbaserede smøremidler er langt mere tolerante overfor vand og snavs. Grafen som er et materiale der er i voksen er ikke så udbredt da det er utroligt dyrt, men et fantastisk tilsætningsstof af flere grunde, det har ekstrem lav fuktionsevene i alle miljøer, og er langt stærkere end andet materiale som klæber til kæden og beskytter mod overdreven slid.

Absolute BLACK har brugt over 2 år på at udvikle dette produkt, for at finde det helt rigtige. Denne voks forbliver på kæden i meget lang tid og flager ikke af som man kender fra andre voks typer og kan spare dig over 5 watt over 900km men en enkelt påføring.

Mange voks har det med at smelte når man cykler i varmt miljø, men det gør denne voks ikke, og er nok et af de bedste voks du kan få på marked.

Efter du har påført kæden voksen og ladet den tøre, skal du bagefter "knække" hvert kædeled for at gøre kæden fleksibel igen, hvorefter du kan sætte kæden på cyklen igen til sidst.

På grund af den meget komplekse fremstillingsproces produceres Grafen voks kun i meget begrænset mængder. Og salg er efter Først-Til-Mølle

Husk det er vigtigt at gøre din kæde ren før du påfører voksen til kæden.

 

  • Langsigtigt smøring af kæde
  • Spar 5 watt over 900km
  • Påfyldningsmængde340 g
  • Smelter ikke i varme forhold når du cykler
  • Kan nemt tage af med varmt vand over kæden
  • 'Flager' ikke af