CASTELLI AERO RACE 4 WOMEN SHORTS SORT/PINK

På lager
1.049,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Skabt til aerodynamik og præstationer der er World-Touren værdig. Det gennemtænkte valg af tekstiler og elementer, samt den nærmest besættende opmærksomhed på selv de mindste detaljer disse cykelshorts yderst komfortable, selv når du ikke har nummer på ryggen.

Vores cykeltøj til damer er typisk designet fra bunden til kvinder.

Free Aero 4 W cykelshorts er dog designet fra bunden til cykelløb. Det meget specifikke formål har ledt Castelli til en minimalistisk konstruktion, men en konstruktion, der er skabt til aerodynamik uden at gå på kompromis med komfort, da cykelløb kræver lange timer i sadlen, både til træning og på løbsdage, hvilket også resulterer i en af vores mest behagelige cykelshorts.

Free Aero 4 W cykelshorts har gennemgået en betydelig udvikling fra sidste års model, Castellis bedst sælgende cykelshorts nogensinde. Der er en ny griber på bene, der stadig har en raw-cut kant, men nu har lodrette silikonestriber for at holde den på plads uden at begrænse strækningen i stoffet. Castelli har opdateret sømmene for at forbedre pasformen og få cykelshortsne til at se endnu bedre på kroppen. Sele-stropperne er ombygget med nye tekstiler og konstruktion, så de forbliver koldere, ligger fladere og er mere holdbare, end den tidligere version af Free Aero.

De nye Free Aero 4 W cykelshorts har også fået en opdateret Progetto X2 Air Seamless-siddepude med det blødeste overfladestof, du nogensinde har følt i en sædepude.

  • Vortex dubbet stof på benene for at maksimere den aerodynamiske ydeevne
  • Forza stof på indersiden af benene med 38% Lycra® for den perfekte pasform
  • GIRO4-ben griberelastik sikrer et bedre greb fordelt over en større flade
  • Doppio V-konstruktion foran øger komforten
  • Syninger med flat-lock
  • Progetto X2 Air Seamless Donna, specifik siddepude til kvinder