2021 SPECIALIZED TURBO COMO 4.0 BORDEAUX CAST UMBER

Specialized
Fra 29.000,00  DKK
Delbetaling
1.537 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 29.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.537 kr. Samlede kreditomk. 1.740 kr. Samlet tilbagebetaling 30.740 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,95%. Der er fortrydelsesret.

Specialized Turbo Como dame elcykel er en af de flotteste og mest velkørende dame elcykel der er på markedet.

Como serien har en stel geometri med lav indstigning samt en meget oprejst og komfortabel kørestilling, velegnet til bycykling, eller til dig der ikke ønsker at sidde så foroverbøjet.
Como 4.0 cyklen er udstyret med den bedste og mest lydsvage special designet Brose motor og et flot integreret 500wh. batteri.
Med Specialized gratis Mission App til mobiltelefonen kan man styre elcyklens motor tuning, batterikapacitet.

Hvad enten du skal til og fra arbejde eller på en weekendtur med familien, så giver Turbo Como 4.0 dig en komfortabel, sikkert og effektiv køreoplevelse. Grundstenen i Como er den integrerede Specialized 1.2 motor, der er med til at karakterisere Como, som en alsidig citybike. Et stilrent design, hvor motoren er placeret i krankområdet for den mest optimale vægtfordeling. Det integrerede Rx Street Tune er perfekt designet til bykørsel, da den feature gør, at jo mere du træder, jo mere kraft genererer motoren, hvilket gør accelerationer fra stop ved lyskryds væsentligt lettere. Den bæltedrevende motor er derudover lydsvag og vibrationsfri. Motoren slår selv fra, når du overskrider 25 km/t. Como 4.0 benytter et custom Specialized U1-500 batteri, der er integreret i stellet - og som let kan låses op, hvis batteriet skal oplades, uden at det behøver at sidde på cyklen. Derudover er der en lang batterilevetid og effektivitet. Det nye Turbo Connect Display (TCD-w) giver stor overblik over de mest væsentlige data. Her kan du se din fart, kadence, cyklens batteri niveau, hvor meget power cyklens motor genererer og klokkeslæt. Det er samtidig muligt at connecte til den seneste version af vores Mission Control App, som vil gøre din Turbo-oplevelse endnu større. Como 4.0 Low-Entry er designet ud fra vores Ground Control geometri, der gør det lettere at komme af og på cyklen. Derudover er Como 4.0 udstyret med Shimano 10-speed komponenter, skærme, bagagebærer og kraftige hydrauliske skivebremser, der let stopper cyklen under alle forhold. Hjulene er 700C og dækkene er 45 mm.

Super flotte og stilrene skærme og bagagebærer som har indbygget LED lys, hydrauliske skivebremser sikre du kan bremse under alle tænkelige forhold.

Kom ind i butikken og få en prøvetur, du vil med garanti blive begejstret. 

  • Stel: Specialized Vado Aluminum
  • Forgaffel Suntour 50mm
  • Motor: Specialized 1.2 E, custom Rx Street-tuned
  • Batteri Specialized U1-460. 500 Wh.
  • Bremser Shimano hydraulisk skivebremser
  • Shimano Deore 10 gear
  • Skærme & bagagebærer
  • Lygter fastmonteret for & bag
Specifikationer
Batteri PlaceringIntegreret i stel
Batteri Størrelse710Wh
EL-Cykel Hastighed 25 km/t
Motor TypeCentermotor