JENSEN AVANT DAME PETROLEUM

7.500,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

AVANT Citybike fra JENSEN er super let og giver stor frihed med sine 2x10 udvendige Shimano 105 gear. Konceptet bygger på mere end 40 års erfaring og feedback fra mere end 100.000 solgte cykler. Du får her en cykel af højeste kvalitet hele vejen igennem, lige fra det lette aluminium stel med skjult kabelføring til de gængse komponenter der er taget fra øverste hylde hos Shimano og Michelin.

Du har steder at se, folk at møde og fitnessmål at nå. Du har meget du skal, så det er godt vi har lavet Avant cyklen. Hvor end du er på vej hen får Avant dig let frem. Cyklen monteret med Shimano komponenter af høj kvalitet er bygget til at blive brugt dagligt, i mange år. Det slidstærke Shimano 105 2x10 gearsystem giver præcision, frihed og de powerfulde Shimano hydrauliske skivebremser yder stor bremseevne under alle vejrforhold, du vil føle dig i et med cyklen når du skal nå livets mål. 

28mm Michelin protek dæk med Refleks stribe er designet til dagligt brug og monteret på stærke aluminiumfælge bundet op med 36 eger på shimano nav med stikaksel. De 5mm membran i dækkene beskytter mod glasskår og tegnestifter. Den fine gummiblanding giver mange kilometer på disse dæk. Dækket er et kanttrådsdæk, bruges med slange og har 3x30 nylontråde pr. tomme samt mønster der giver godt bid selv i glat føre. 

Alle cykler leveres med reflekser og klokke så de fuldt ud overholder dansk lovgivning. 

Cyklen er produceret på de største og mest anerkendte cykelfabrikker og håndbygget af vores egne mekanikere på værkstedet Aarhus. Du får 10 års garanti på stellet. 

Cyklen kan leveres med hel skærme, fastmonteret forsikringsgodkendt ringlås, fastmonteret lygtepakke og kombi spd klik/std pedaler.

  • Citybike Jensen Avant - Alu stel
  • Gear Shimano 105 2x10 speed
  • Shimano Claris garniture
  • Shimano Hydrauliske bremser
  • Dobbelt bundede profil fælge
  • 28mm Protek Dæk (Punkterbeskyttende)
  • Kalloy alu styr/frem/sadelpind

Se de forskellige udstyrspakker til citybiken her

 

Vejledene størrelse guide 
Small155-165 cm
Medium165-181 cm.
Large180-192 cm.