Ikke på lager

PURE POWER ENERGY BAR CARAMEL & PEANUT

Pure Power
18,00 DKK
  • Køb 24 for 14,00 DKK pr styk og spar 22%

Med Energy Snack Karamel/Peanut får du:

 

  • En lækker snack med karamel og peanutbutter
  • En god energikilde med hurtig og god effekt
  • En praktisk energibar, som er nem at spise

 

Perfekt til det hurtige energitilskud for dig, der cykler, løber, svømmer eller bare er vild med smagen af karamel og peanutbutter.

Er du til karamel og peanutbutter? Eller trænger du bare til en anden smag?

Så er vores PurePower Energy Snack Karamel/Peanut lige sagen!

Her får du en smag, der minder om de kendte chokoladebarer med peanuts, og som samtidig giver dig et hurtigt og effektivt energiboost, når du har allermest brug for det.

Samtidig får du et ordentligt skud fibre i form af havreflager. Det strækker energien, og giver en mere jævn energitilførsel.

Derudover har energibaren et lækkert, crunchy bid, som giver følelsen af noget substans i det, du spiser. Og så er der den lækre, langvarige smag af peanutbutter og karamel, som giver dig en ekstra belønning for dine kraftanstrengelser.

Endelig smuldrer energibaren ikke i munden. Derved ender du ikke med at få stumperne galt i halsen, fordi din vejrtrækning er hurtig og heftig på grund af din træning.

Perfekt til at få dig hele vejen i mål

Energy Snack Karamel/Peanut kan bruges af alle, der træner seriøst. Den er nem at have med i tasken, og nem at spise, hvis du er ved at gå sukkerkold i træningscenteret.

Eller at have med i baglommen og lige snuppe, når du er ved at løbe tør for energi på cykelturen, din triatlon eller løbeturen. Eller i alle andre situationer, hvor der er brug for et hurtigt energitilskud.

Du kan også tage en PurePower Energy Snack Karamel/Peanut som et ekstra, velsmagende energitilskud en times tid før din træning.

Bestiller du PurePower Energy Snack Karamel/Peanut i dag, kan du glæde dig til at sætte tænderne i den i løbet af ganske få dage.

Så kan du få dig et lækkert alternativ til de traditionelle energibarer uden at gå glip af alle fordelene. 

Specifikationer
Energi produktBar