PURE POWER ENERGY DRIK CARBO RACE ORANGE

Specialpris 149,00 kr
Pris: 179,00 kr
Produktbeskrivelse

Carbo Race Elektrolyt med appelsin smag er tilegnet dig, som stræber efter at yde dit maksimale, hvad enten der står træning eller konkurrence på programmet.

En af de markante fordele ved dette energipulver er, at det kan bruges af langt de fleste sportsudøvere og atleter. Det er ikke mindst henvendt til cykelryttere, svømmere, løbere, triatleter m.fl. Pulveret byder på en perfekt sammensætning af god energi i form af kulhydrat og natrium, hvilket er med til at sikre et højt energiniveau og øge optagelsen af vand under fysisk træning.

Carbo Race Elektrolyt kan både indtages før og under træning og konkurrence. For at skabe en god væskebalance inden træning, anbefaler vi, at du indtager et sted mellem 200 og 500 ml. Under konkurrence eller træning kan du indtage omkring 200-300 ml. hvert 20. minut. Dette skal du gøre for at opretholde en sund væskebalance og et højt energiniveau.

Anbefalingen går herfra på at opløse 60 gram pulver i 600-750 ml. vand. Pulveret i sig selv skal i øvrigt opbevares tørt og ikke for varmt for at bibeholde dets gode smag.

Carbo Race Elektrolyt indtages typisk før og under træning, men kan også indtages efter, hvor man ofte har brug for et skud energi. Efter endt træning vil væskebalancen ofte være ude af kurs, hvorfor det vil være oplagt at indtage energipulver, som nemt og hurtigt kan opløses i vand.

 

  • Indeholder 1000g
  • Dosering: opløs 60g pulver i 600-750ml vand
  • Anvend 1 time før træning eller under længere varende træningspas
  • Opbevar tørt og ikke for varmt

 

Dosering til konkurrencer:

Før konkurrence:

Drik 200-500ml lige før træning, så du begynder med en god væskebalance

Under konkurrence:

Drik 200ml eller 300ml hvis der varmt hvert 15-20minut for at opretholde væskebalancen